Teatrul Sica Alexandrescu

Telefon: +40 268412969

Teatrul Sică Alexandrescu

Trei femei înalte

Trei femei înalte

  1. Edward Albee

 

Traducerea: Sânziana Stoican

 

 


Distribuţia:

A / Virginia Itta Marcu

B / Gabriela Butuc
 

C / Ada Condeescu

Fiul / Relu Siriţeanu

Regia : Sânziana Stoican

Scenografia: Valentin Vârlan

Durata: 1h 50’ (fără pauză)

Data premierei: 23 noiembrie 2012

Foto: Bogdan Spătaru

Grafică afiș: Valentin Vârlan

AFIS_treifemei-inalte


Imagini din spectacol                               Despre ...

Newsflash

 „Şi fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe, în regia lui Ion Mircioagă, este noua premieră a Teatrului „Sică Alexandrescu”. Montat pe Broadway, începând cu 1969, jucat cu succes de 1128 de ori la Booth Theatre, iar apoi adaptat pentru film în 1972, textul este un emoţionant şi subtil discurs despre trecerea contorsionată de la adolescenţă la maturitate, într-o epocă şi ea extrem de tumultoasă: perioada flower power.

Don Baker, un tânăr orb din naştere, îşi manifestă revolta faţă de controlul pe care mama sa îl exercita asupra lui, prin decizia de a se muta singur într-un apartament din zona hippie a oraşului. Aici o cunoaşte pe vecina de vis-a-vis, o tânără aspirantă la a deveni actriţă. Această întâlnire dinamitează şi mai mult viaţa lui Don şi relaţia sa cu mama...

Spectacolul teatrului braşovean îi are în distribuţie pe Vlad Pavel (în rolul lui Don), Simona Pop (în rolul lui Jill), Bianca Zurovski (în rolul d-nei Baker) şi Bogdan Nechifor (în rolul lui Ralph). Scenografia Oana Letiţia Grigore.

Avanpremiera va avea loc vineri, 27 mai, ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului „Sică Alexandrescu”.