Teatrul Sica Alexandrescu

Telefon: +40 268412969

Articole

Auto

 

Auto

o comedie de Ernesto Caballero

 

Traducerea: Ioana Anghel

 

Distribuţia:

Soţia / Bianca Zurovski

Soţul / Marius Cisar

Cumnata / Ligia Stan

Autostopista / Doina Teodoru

şi Vasile David

 

Regia: Sorin Militaru

Scenografia: Cristian Marin

Durata: 1h 15’ (fără pauză)

Data premierei: 2 iunie 2014

 

Sala Studio


Foto și grafică afiș: Bogdan Spătaru
afis autoImagini din spectacol      Despre ...     

Newsflash

 „Şi fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe, în regia lui Ion Mircioagă, este noua premieră a Teatrului „Sică Alexandrescu”. Montat pe Broadway, începând cu 1969, jucat cu succes de 1128 de ori la Booth Theatre, iar apoi adaptat pentru film în 1972, textul este un emoţionant şi subtil discurs despre trecerea contorsionată de la adolescenţă la maturitate, într-o epocă şi ea extrem de tumultoasă: perioada flower power.

Don Baker, un tânăr orb din naştere, îşi manifestă revolta faţă de controlul pe care mama sa îl exercita asupra lui, prin decizia de a se muta singur într-un apartament din zona hippie a oraşului. Aici o cunoaşte pe vecina de vis-a-vis, o tânără aspirantă la a deveni actriţă. Această întâlnire dinamitează şi mai mult viaţa lui Don şi relaţia sa cu mama...

Spectacolul teatrului braşovean îi are în distribuţie pe Vlad Pavel (în rolul lui Don), Simona Pop (în rolul lui Jill), Bianca Zurovski (în rolul d-nei Baker) şi Bogdan Nechifor (în rolul lui Ralph). Scenografia Oana Letiţia Grigore.

Avanpremiera va avea loc vineri, 27 mai, ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului „Sică Alexandrescu”.