Sectorul S

de Emanuel Pârvu

Distribuţia:

C. / Bianca Zurovski

A. / Carmen Moruz

X. / Mirela Borș

Îngerul / Relu Sirițeanu

Regia: Emanuel Parvu

Scenografia:Bogdan Spătaru

Durata: 1h 15’ (fără pauză)

Data premierei: 10 februarie 2007

Preţuri bilete:

  • Preţ unic  – 30 lei
  • Preţ redus  – 10 lei
    Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi şi studenţi.

Sinopsis

Emanuel Pârvu s-a născut pe 12 februarie 1979, la Bucureşti. A absolvit U.N.A.T.C “I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru, Secţia Actorie.

A jucat: la Teatrul „Bulandra”, în spectacolele regizate de Liviu Ciulei: “Şase personaje în căutarea unui autor” de Pirandello şi „Henric al IV-lea” de Pirandello; la Theatre Molière Paris, în „Îngerul şi cele două orfeline” de V. Valgard, regia Valeria Sitaru; la Studioul Casandra, în „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Gelu Colceag.

A scris, a regizat şi a jucat în: „Şi noi şi ea” (Teatrul Foarte Mic, Bucureşti) şi „Sector S” (Teatrul „Luni” de la Green Hours).

Pentru spectacolul „Sectorul S” (realizat la Teatrul „Luni”) a fost nominalizat pentru Debut în regie la Gala Premiilor UNITER, 2006 şi a primit Premiul pentru debut la FestCo 2006 (Festivalul Comediei Româneşti).

Are, de asemenea, o consistentă experienţă în cinematografie şi televiziune.

De sinucis, nu vă recomand. Totuşi, dacă vă place aerul curat şi preferaţi să vă sinucideţi aruncându-vă de pe unul sau altul din locurile înalte din oraşul de reşedinţă, trebuie neapărat să vă legaţi de mâini şi de picioare o frânghie elastică şi sigură, fiindcă mini-paraşutele pentru aruncătorii în gol nu se mai fabrică de mult în România. Şi nici în altă parte.”

Iulian Tănase, Cu o sinucidere bună poţi ajunge departe – Sectorul S / „Academia Caţavencu”, februarie 2006

© Copyright - Teatrul Sică Alexandrescu